Kontakt Andy

Lars Marco

Lars Marco er en garvet underholder med et væld af live-jobs og CD´er på samvittigheden. Alsidigt program med stemningsfulde sange som Åbent Landskab og Fuglene letter mod vinden til danske fællessangsvenlige hits af bl.a. Kim Larsen, John Mogensen, De Gyldne Løver, etc.
 
Allerede som 7-årig begyndte Lars Marco at tage ud for at optræde bevæbnet med en guitar (og 3 akkorder). Godt nok ikke alene, men sammen med en anden Marco, nemlig sin far Marco Christensen. Som 12-årig havde han Lars sit eget 4 mands orkester som han tog rundt med. Siden er det gået over stok og sten i jobbet som musiker til alverdens begivenhder.
 
Ved siden af karrieren som musiker har Lars Marco pladeselskabet MARCO SOUND og MARCO STUDIO. Her er gennem årene produceret og udgivet CD’er med bl. a.Tina Siel, De Gyldne Løver, Bjarne Lisby og naturligvis Lars Marco selv. Som komponist har Lars Marco også gjort sig bemærket ved at skrive musik til de svenske Vikingarna, Richard Ragnvald, Lis og Per, Kim og Hallo m.fl.
 
Lars Marco er således noget af en musikalsk alt-mulig-mand. Glæden ved selv at optræde er noget af det bedste for Lars Marco, og han sætter en ære i bidrage til en hyggelig stund særligt på plejehjem, bosteder og i seniorklubber med både kendte sange og sange hentet fra Lars Marco’s lange række af CD’ er. 

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy