Kontakt Andy
Lasse & Mathilde - musikalsk foredrag

Lasse & Mathilde - musikalsk foredrag

“Siden 1975! Fyn er fin – i ord og toner” kunne være en passende titel på Lasse & Mathildes musikalske foredrag. Stemningsfulde melodier, meningsfyldte tekster og gode historier og anekdoter fra en imponerende karriere fra landets små scener til opvarmning for Bob Dylan i Parken.


Siden 1975 har Lasse & Mathilde været en del af den danske musikscene og særligt på den danske Folkemusikscene er de en institution. Det er imidlertid ikke kun folkemusikkens scener, som Lasse & Mathilde har betrådt. Gennem årene er det blevet til et væld af scener lige fra store festivaler til små klubber og foreninger. Lasse & Mathilde fortæller om oplevelser fra et langt liv på landets scener. Her er både sjove historier fra de mere ydmyge scener til anekdoter fra dengang, da Lasse & Mathilde varmede op til Bob Dylan og Santana koncerter i Parken. Eller da Lasse & Mathilde deltog i “Gi’ en hånd til Afrika” koncerten samme sted. Eller om Lasse & Mathildes specielle forhold til Midtfyns Festivalen, som de var med til at starte.

Undervejs doserer Lasse & Mathilde med masser af sange fra en lang karriere, ligesom de fortæller om deres samarbejde med en række af de bedste musikere og kunstnere i Danmark.

Der venter publikum en hyggelig, musikalsk stund med stemningsfulde melodier, meningsfyldte tekster og gode historier og anekdoter. Det, der tilsammen har været Lasse & Mathildes varemærke i lang årrække.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy