Kontakt Andy

Lasse og Mathilde

Og jeg har da Lange Lone, og hun spiller violin”, sådan sang Kim Larsen i Østre Gasværk (Det er en kold, som vi lever i) fra 1976. Den høje pige, som Kim Larsen sang om (og som også spillede sammen med Kim Larsen på TV), hedder ikke Lone, men Mathilde, og hun danner par med Lasse — tilsammen LASSE & MATHILDE.

En optræden med Lasse & Mathilde byder på et herligt mix af sang og nærvær. Der er naturligvis genhør med Lasse & Mathilde hits som Fyn er Fyn, Alle mine venner, Lundeborg hymnen og Syrenprinsesse. Sangen Syrenprinsesse er skrevet af Mathilde og indspillet af Lasse & Mathilde. Til Lasse & Mathildes store glæde indspillede Kim Larsen en række år efter Syrenprinsesse på albummet ”Forklædt som voksen”. En optræden med Lasse & Mathilde byder også på sange fra den danske sangskat som eksempelvis Opvåvni (For alle de små blomster) og årstidens sange.

Sangene bliver naturligvis bundet sammen af kommentarer, der forklarer det hele og løsner op med underfundig humor. Alt i alt byder Lasse & Mathilde på en koncertoplevelse med en varm og dejlig stemning.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy