Kontakt Andy

Lene Siel

Der venter publikum en fortryllende, smuk oplevelse, når populære Lene Siel med pianist giver koncert. Stemningsfuldt repertoire med bl.a. årstidens sange, temaet fra Tornfuglene, Perhaps Love og mon ikke der sluttes af med ABBA’s Thank You For The Music?

Hun går stille med dørene og trækker ikke store ugebladsskandale-forsider hjem. Men faktum er, at Lene Siel har solgt over 1.000.000 cd’er, at hun har optrådt mange gange for det danske kongehus, og at store kunstnere både herhjemme og i udlandet brændende har ønsket at indspille med hende. Sådan noget buser man ikke ud med i Nordjylland, hvor Lene Siel kommer fra, og derfor er det også svært at få sangerinden til at fremhæve sine egne kvaliteter.

Lene Siel har skabt sin helt personlige niche og har en udstråling af lødighed og kvalitet, som gør hende til en enestående solist. Også mange “verdensstjerner” har inviteret Lene Siel til at medvirke på deres CDèr, bl.a John Denver, Roger Whittaker, Helmut Lotti og Tommy Körberg er faldet for Lene Siels utrolig klare og lyse stemme.

Glæd Dem til et møde med denne fantastiske solist.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy