Kontakt Andy

Lis og Per

Med et CD-salg på over 2 millioner er Lis og Per et eftertragtet navn til særligt senior arrangementer. Med glimt i øjet, nærvær og i et behageligt lydniveau underholder Lis & Per med populære danske evergreens heriblandt naturligvis Jeg er Zigeuner og Vore allerbedste år plus flere Giro 413 hits, som publikum kan synge med på. Ægte dansk hygge!

Der er lagt op til ægte dansk hygge, når Lis & Per underholder. Med stor tilstedeværelse og nærværelse optræder Lis & Per med egne hits og nostalgiske evergreens. Med over 55 år i dansk underholdning er Lis & Per særdeles still going strong, og de nyder at komme landet rundt og underholde. Lis & Per kan engageres med følgende programmer:
 
UNDERHOLDNING
1 x 45 min. optræden med bl.a. de mest populære Lis & Per hits: Vore allerbedste år og Jeg er Sigøjner. Derudover supplerer Lis & Per med sange, som de ved vil glæde det modne publikum — her er bl.a. sikre hits som Jeg vil bygge en verden, Æselsangen, Que Sera Sera, Den Gamle Gartner og andre GIRO 413 hits, som publikum kan synge med på.

MUSIKALSK FOREDRAG
2 x 40-45 min. musikalsk foredrag med masser af anekdoter og røverhistorier krydret med sange fra Lis & Pers kæmpe repertoire. I foredraget ”Vi er Lis & Per” fortæller ægteparret ikke blot om deres allerbedste år med hits og flotte placeringer på dansktoppen. De fortæller også om svære tider, hvor vinden blæste modsat i deres liv. Undervejs drysses med musikalske sangeksempler.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy