Kontakt Andy
Lise Nees

Lise Nees

Lise Nees er kendt for sin medvirken i mange musicals. Hun leverer en helt igennem smuk, elegant og stilfuld optræden, hvor hun udover at synge med stor indlevelse og stærk udstråling også krydrer personlige oplevelser og facts til sangene. Repertoiret spænder vidt og til senior-arrangementer kan Lise Nees tilbyde flere forskellige programmer:

Sange fra operetter og musicals
Danske filmsange
Populære Sange fra 1930´erne til 60´erne
Danske Hits fra 1960´erne og 70´erne
Refrainsangerinder i 1950´erne
Dansktop sangerinder
Juleunderholdning

Om Lise Nees
Lise Nees har optrådt i masser af musicals på de københavnske storscener samt på turneer i såvel ind- som ¬udland. Hun har bl.a. spillet hovedroller i ”The Sound of Music”, ”Hans Christian Andersen”, ”Tordenskiold”, ”Crazy For You” og “Les Misérables” (som hun har medvirket i hele 215 gange!)

Af større solist optrædender kan bl.a. nævnes sommerkoncerterne med RadioUnderholdnings-Orkesteret på Ledreborg Slot.

Lise er en af de få herhjemme, som både har en klassisk sanguddannelse samt en mangeårig videreuddannelse indenfor musicalgenren i New York. Her har hun, som den eneste dansker, uddannet sig hos Barbra Streisands sanglærer.

Hun har optrådt sammen med mange af landets førende stjerner, herunder Kurt Ravn, Stig Rossen, Jesper Lundgaard og Dario Campeotto. Hun har ved flere lejligheder optrådt for Hendes Majestæt Dronning Margrethe. Medvirker iøvrigt også på det danske soundtrack til Disney tegnefilmen “Løvernes Konge” og nå ja, så er det også Lise, der synger “Luk op for noget godt…” i Haribo-reklamerne.

P.S.: En optræden med Lise Nees er en oplevelse ud over det sædvanlige!

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy