Kontakt Andy

Liselotte Krogager

Liselotte Krogager - Revyens damer

Med over 40 år som skuespiller bl.a. med medvirken i mange revyver, kender Liselotte Krogager sin revyhistorie. I “Revyens Damer” byder Liselotte og pianist på en række revyviser lånt af revyens skønne damer – lige fra Elga Olga til Lisbeth Dahl. Genhør bl.a. Solitudevej, Jeg gi’r mit humør en gang, Jacobsen, Månestrålen, Man binder os på mund og hånd, Noget farligt indeni, Et slag for det gode humør m.fl.

Skuespiller Liselotte Krogager kunne i efteråret 2022 fejre et flot 40 års skuespillerjubilæum. Her var det 40 år siden, at Liselotte blev uddannet fra Odense Teaters elevskole. Men faktisk startede karrieren langt før bl.a., i 1967, hvor Liselotte medvirkede som Annies lillesøster i “Annie Get Your Gun” i den navnkundige opførsel i Falkoner Teatret med Daimi i rollen som Annie.

Gennem årene er det blevet til masser af teater-arbejde på landets teatre og medvirken i utallige revyer. Særligt revy og kabaret ligger Krogagers hjerte nær, og gennem 15 år har hun portrætteret mange af reyens store damer i sine Krogager Kabareter bl.a. Liva Weel, Lily Broberg og Grethe Sønck. For det arbejde modtog hun i 2016 Osvald Helmuths Jubilæumslegat og i 2018 Nils Wenkens mindelegat. Endvidere blev hun i  samme år nomineret til Årets Revyskuespiller, også kaldet Årets Dirch, for sin præstation i Ganløse Revyen. Så Liselotte er indiskutabelt selv én af revyens damer.

Liselotte kender sin revyhistorie og byder på en række skønne revyviser krydret med små historier om de enkelte numre og kunstnere. Det hele akkompagneres af pianisten Bent Lundgaard.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy