Kontakt Andy

Lotte Riisholt

Lotte Riisholt ligger ikke på den lade side, og hun er én af landets mest eftertragtede kunstnere til underholdning for seniorer. Det er både målt på antal jobs og antal flotte tilbagemeldinger fra arrangører. Når man dertil lægger den høje rate af genbestillinger fra arrangører, der tidligere har haft besøg af Lotte Riisholt, så er det fortjent, at Lotte Riisholt indtager en førende position indenfor seniorunderholdning.

Opskriften på succes´en er klar: Superprofessionel optræden, glimt i øjet, stort nærvær, humørfyldt væsen og et alsidigt repertoire. Når Lotte Riisholt bevæger sig rundt blandt publikum med den trådløse mikrofon, er det primært med hits fra Dankstoppens over 50-årige historie. Lotte Riisholt har udgivet 2 CD’er i serien ”Fra den gamle jukekox”. På CD’erne synger Lotte Riisholt primært de største hits fra Dansktoppen. Her er sange som Lille sommerfugl, Tennessee Waltz, Lidt´ go musik, Ka´ du har det rigtig godt, Hun er seksten år i dag, Gem et lille smil til det bli´r gråvejr, Der er sol i dine øjne, Virus og bakterier, Lykken kommer lykken går.

I Lotte Riisholts optræden “Kom med til fest” er der sange fra “Fra den gamle jukebox” CD´erne suppleret med en perlerække af hits fra Dansktoppens store stjerner som: Birthe Kjær, Dorthe Kollo, Gitte Hænning, John Mogensen, Keld & The Donkeys, Grethe Ingmann, Four Jacks, Johnny Reimar, Grethe Sønck, Raquel Rastenni, Birgit Lystager, Susanne Lana, Ulla Pia, Annette Klingenberg – og selvfølgelig Lotte Riisholt selv!

Når Lotte Riisholt hylder dansktoppens største stjerner i showet “Kom med til fest” inviteres publikum med til en musikalsk fest, hvor publikum kan nynne, synge (eller måske tage en dans) til en stribe af hits udført af Lotte Riisholt, der gang på gang har indtaget 1. pladsen på Dansktoppen. Da Lotte Riisholt ved “Dansktop Prisen 2018” blev kåret som Årets Kvindelige Dansktop solist, cementerede hun for alvor sin position som en af nutidens store sangerinder inden for den glade, lyttevenlige danske popmusik.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy