Kontakt Andy

Lotte Riisholt

Lotte Riisholt ligger ikke på den lade side, og hun er én af landets mest eftertragtede kunstnere til underholdning på plejehjem, bosteder, seniorklubber o.lign. Det er både målt på antal jobs og antal flotte tilbagemeldinger fra arrangører. Når man dertil lægger den høje rate af genbestillinger fra arrangører, der tidligere har haft besøg af Lotte Riisholt, så er det fortjent, at Lotte Riisholt indtager en førende position indenfor underholdning til seniorer og pensionister.

Opskriften på succes’en er klar: Superprofessionel optræden, glimt i øjet, stort nærvær, humørfyldt væsen og et alsidigt repertoire. Når Lotte Riisholt bevæger sig rundt blandt publikum med den trådløse mikrofon, er det primært med hits fra Dankstoppens over 55-årige historie samt Lotte Riisholts 4 CD’er i serien ”Fra den gamle jukekox”. På CD’erne synger Lotte Riisholt fortrinsvis de største hits fra Dansktoppens storhedstid i 70’erne. Her er sange som Pas på den knaldrøde gummibød, Så går vi til enkebal, En sød student fra Holstebro, Sikken Fest, Tennessee Waltz, Eviva Espana, Lidt´ go musik, Ka´ du har det rigtig godt, Hun er seksten år i dag, Løb Samson løb, Lange Lars fra Langeland, Gem et lille smil til det bli´r gråvejr, Der er sol i dine øjne, Virus og bakterier, Lykken kommer lykken går og mange, mange flere.

I Lotte Riisholts optræden er der sange fra “Fra den gamle jukebox” CD’erne suppleret med en perlerække af hits fra Dansktoppens store stjerner som: Birthe Kjær, Dorthe Kollo, Gitte Hænning, Katy Bødtger, John Mogensen, Keld & The Donkeys, Grethe Ingmann, Johnny Reimar, Grethe Sønck, Birgit Lystager, Ulla Pia – og selvfølgelig Lotte Riisholt selv!

Når Lotte Riisholt hylder dansktoppens største stjerner inviteres publikum med til en musikalsk fest, hvor publikum kan nynne, synge (eller måske tage en dans) til en stribe af hits udført af Lotte Riisholt, der gang på gang har indtaget 1. pladsen på Dansktoppen. Da Lotte Riisholt ved “Dansktop Prisen 2018” blev kåret som Årets Kvindelige Dansktop solist, cementerede hun for alvor sin position som en af nutidens store sangerinder inden for den glade, lyttevenlige danske popmusik.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy