Kontakt Andy

Louise Espersen

Lille Frøken Louise (kendt fra Talent 2008) synger alle Gitte Hænnings største hits på CD´en ”Hvorfor tænke på i morgen”. Med stemmepragt, ægte affekteret udtale, sprælsk sceneoptræden og frisuren og kjolerne i orden fanger Louise en lyd og et look, som både virker som et stykke fascinerende fortid og som et stykke frisk og ung nutid.
 
Louise Espersen
Lille frøken Louise gør Gitte Hænning hot

Vennerne har måbet. Talent 2008-dommerne har jublet. Forbilledet har sunget med. 17-årige Louise er gået fra at være en almindelig, genert teenager til at være et fænomen med sin friske og fængende version af Gitte Hænning anno 2009, som kan høres på hendes CD ”Hvorfor tænke på i morgen”

Louise fra Silkeborg har gjort sig til en sand darling med sine veloplagte nyfortolkninger af Gitte Hænnings Evergreens – først i tv-showet Talent 2008 og senere på hendes debut-CD.

– Det var rigtigt stort for mig. Det var virkelig en drøm, som gik i opfyldelse, fortæller Louise om dagene, hvor Gitte Hænning rejste op fra Tyskland, så de kunne synge ”Bare Ta’ Det Roligt” sammen. – Jeg fik rigtig meget ud af det. Hun havde en masse historier at fortælle, og vi havde det sjovt og havde en god kemi sammen.

Med stemmepragt, ægte affekteret udtale, sprælsk sceneoptræden og frisuren og kjolerne i orden fanger Louise en lyd og et look, som både virker som et stykke fascinerende fortid og som et stykke frisk, ung og sommerlig nutid.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy