Kontakt Andy
Maud & Robert

Maud & Robert

Vi er stolte over at kunne præsentere en forfriskende underholdnings-nyhed til arrangementer for primært seniorer: Maud & Robert. Dette nye par er langt fra novicer i dansk showbusiness, og mange vil huske Maud og Robert fra Fede Finn & Funny Boyz, hvor hele Danmark kom på fornavn med sangerinden Maud og guitaristen Robert.

Med udgangspunkt i 3 af dansk kulturs mest populære kunstnere i nyere tid DIRCH PASSER, KIM LARSEN og SHU-BI-DUA har Maud & Robert sammensat et spændende repertoire.

Fra Shu-Bi-Duas elskede sange, der senest har fejret triumfer i ”Shu-Bi-Dua – The Musical”, har Maud og Robert hentet en række af de populæreste hits som ”Hvalen Valborg”, ”Den Røde Tråd”, ”Vuffelivov” – og måske kommer der en gang ”Fed Rock”!

Danmarks uofficielle nationalskjald Kim Larsen er naturligvis også repræsenteret – her er bl.a. Kim Larsen sange som ”Køb Bananer”, ”Kvinde Min”, ”Blip Båt” og ”Se Venedig og dø” (der er skrevet af Kim Larsen – men sunget til succes af Lone Kellermann)

Som en speciel hyldest til Dirch Passer, der i 2016 ville være fyldt 90 år, giver Maud & Robert bl.a. deres bud på duetterne ”Hvem har du kysset i din gadedør” og  ”Lille Frk. Himmelblå”.

I det hele taget er Maud & Robert garanter for et alsidigt repertoire, der sikrer god stemning, hvor publikum med smil kan mindes og synge med på masser af populære danske hits.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy