Kontakt Andy

Michael Frederiksen

Med udgangspunkt i Michael Frederiksen anmelderroste biograf om illusionisten, manipulatoren og tankelæseren Truxa, fortæller Michael, der selv er professionel tryllekunstner, om alletiders Truxa. Undervejs optræder Michael med tankelæsning og tryllerier a la Truxa.


Særligt til seniorklubber, pensionistforeninger o.lign. er Michael Frederiksens foredrag eftertragtet. Det er netop pensionister og seniorer, der kan huske alletiders Truxa og konen Gulli fra bl.a. DR i monopolets tid. Her forbavsede og imponerede det verdenskendte artistpar i den grad og gav danskerne noget at tale om. Men hvem var Truxa? Det fortæller Michael Frederiksen om.

Ved hjælp af ord, billeder og magi fortælles historien. Hør om Truxa og om, hvordan personligheder som Ib Schønberg, Volmer Sørensen, Stig Lommer, Uri Geller, Olof Palme, spionen Jane Horney og de nordiske kongefamilier var en del af Truxas liv og karriere. Michael Frederiksen fortæller også om, hvordan Truxas liv som artist under 2. Verdenskrig og i efterkrigstiden løb af stablen?  Og om hvordan Truxa vendte skandaler til succeser? Og om hvordan entertaineren Truxa ryddede forsider i Skandinavien i mere end 5 årtier på godt og ondt og var en mester til PR.

Michael Frederiksen er selv professionel tryllekunstner og undervejs i foredraget optræder Michael med en række af Truxas ikoniske numre.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy