Kontakt Andy

Michael Winckler

Michael Winckler hylder far Gustav i dette stemningsfulde og humørfyldte show ”GEM ET LILLE SMIL”. Til trods for Gustav Wincklers alt for tidligere død, lever hans musik heldigvis stadig bl.a. ved hjælp af Gustav Winclers søn, Michael Winckler. Michael er den, der uden sammenligning overhovedet, synger sin far Gustav Wincklers bedste evergreens til ug med kryds og slange! Ikke blot lyder han som Gustav – han ligner også.

Der er tale om ren nostalgi, og en kulturarv der bliver ført videre, når sønnen Michael sanger far Gustavs bedste evergreens, og man kommer slet ikke tættere på den ”ægte vare”!  Ikke nok med at Michael ligner sin far af udseende, han synger også med en autenticitet, der gør, at de fleste har svært ved at skelne mellem far og søn.

Publikum får naturligvis mulighed for at nynne med på kendte Gustav Winckler hits som Gem et lile smil til det bli´r gråvejr, Skibet skal sejle i nat, Lidt go’ musik, Den mørke landevej og Hvide måge. Undervejs i optrædenen fortæller Michael Winckler sjove og interessante anekdoter om sin far.

Michael Winckler glæder sig til at hylde sin far og med en lille omskrivning af et af sin fars hits sørge for, at “lidt MERE go’ musik gør ENDNU FLERE mennesker glade”.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy