Kontakt Andy

Michala Petri og Lars Hannibal - musikalsk foredrag

Koncertforedrag med Michala Petri og Lars Hannibal, som har optrådt sammen i 30 år og givet 2.000 koncerter rundt i verden. Koncertforedraget vil både byde på musik og indføring i musikken, fortællinger om karrieren og mulighed for at stille spørgsmål.


Michael Petri og Lars Hannibal Duo er en institution i det danske musiklandskab. Med mange års musikalsk parløb er der meget at fortælle – og formidle. Både Petri og Hannibal holder af at formidle og fortælle både om deres instrumenter såvel om den klassiske musiks forunderlige verden og naturligvis om deres egen musikalske rejse.

I det musikalske foredrag – eller den musikalske rejse – med Lars Hannibal og Michala Petri bliver der mellem de mange musikalske numre givet oplysende information om musikken og instrumenterne krydret med fortællinger fra Petri & Hannibals forunderlige karriere og koncertrejserne rundt om i verden.

KORT OM MICHALE PETRI & LARS HANNIBAL
Michala Petris musikalske løbebane startede som 3 årig, og i dag regnes hun for en af de store instrumentalister på verdensscenen og den førende eksponent for hendes instrument blokfløjten.

Lars Hannibals musikalske løbebane startede egentlig med rockmusikken, da han var 15 år. Det blev imidlertid den klassiske guitar, der blev Hannibals skæbne, hvor han har arbejdet med musikformidling både som musiker, underviser og projektmager.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy