Kontakt Andy
Mike Colin Andersen - Elvis Show

Mike Colin Andersen - Elvis Show

Det er underholdning af høj klasse, når én af Europas bedste Elvis imitatorer Mike Colin Andersen optræder med showet “Elvis In Concert”. Her kan publikum opleve en musikalsk rutsjebanetur gennem Elvis Presleys helt utrolige karriere, hvor Mike Colin Andersen optræder med alle de store hits: Jailhouse Rock, Teddy Bear, Hound Dog, Can’t Help Falling In Love, Return To Sender, It’s Now Or Never, Burning Love, Love Me Tender – for bare at nævne eksempler på nogle de Elvis hits, som Mike ”The King” Andersen synger. Alt bliver naturligvis sunget 100% live, selvom man gang på gang forundres over, hvor tæt Mike Andersens stemme kommer på Elvis Presleys.

Mike var den allerførste Elvis imitatorer på dansk TV i ”Kim Schumachers corner” og blev hurtigt kendt fra TV programmer, spillefilm, ugeblade og aviser. Mike har bl.a. optrådt for den danske kongefamilie, amerikanske filmstjerner, Singapores præsident, den amerikanske ambassadør og har fået sendt sit Elvis show live via satellit til intet mindre end 16 lande over hele kloden. Mike har vundet utallige priser bla. ”The Voice Of Elvis 2018” og “The Best Carabiean Elvis Impersonator 2019”.

Mike Colin Andersen har også haft den store glæde og ære at have været på tourné i udlandet med Mr. Shaun Nielsen og hans kone Brenda. Shaun var en af Elvis Presleys bedste venner og kor sanger og var sammen med Elvis på tourné til det sidste i 1977. Shaun har udtalt, ”at optræde med Mike Colin Andersen var næsten som at stå sammen med Elvis på scenen – Mikes stemme er uhyggelig tæt på ”The King”. Det bragte tårer og minder frem når i mig da jeg hørte Mike synge Unchained Melody”. Mike har også sunget med ”The Stamps” som var en af Elvis Presleys ynglings gospelkor.

Når Mike Andersen optræder, er det en herlig og helt uforglemmelig oplevelse, ”Elvis” er tilbage i topform i dette show, der er krydret med spændende historier, masser af humor og et overflødighedshorn af de allerstørste Elvis hits live!

ELVIS CHRISTMAS SHOW

Fra midten af november til juleaften optræder Mike Colin Andersen med showet Elvis Christmas Show, hvor det normale repertoire suppleres med skønne julehits, som Elvis Presley har indspillet. Her er julesange som White Christmas, Blue Christmas, I’ll Be Home For Christmas, etc.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy