Kontakt Andy

Naboerne - Helge Engelbrecht og Tommy Rasmussen

De 2 frontfigurer fra Neighbours; Helge Engelbrecht og Tommy Rasmussen (bl.a. kendt fra “Sommersang i Mariehaven”) i en stemningsfuld optræden med overskriften “Sange til livet”.

”Naboerne”  hedder ”Naboerne”, fordi de to medvirkende er – ja selvfølgelig – naboer! Naboerne Helge Endelbrecht og Tommy Rasmussen er naboer i byen Ansager, som ligger ved Give i Midtjylland. Samme sted, hvor de populære koncerter ”Sommersang i Mariehaven” afholdes, og hvor Helge Engelbrecht og Tommy Rasmussen med akkompagnement af deres orkester ”Neighbours” hver gang deltager (”Sommersang i Mariehaven” har bl.a. været vist på TV2 Charlie og DK4).

Når Helge Engelbrecht og Tommy Rasmussen optræder alene er det med overskriften ”Sange til livet”. Med både egne numre samt danske sange og viser leverer Naboerne en stemningsfuld koncert garneret med anekdoter og betragtninger om livet.

”Vi kalder vores program for SANGE TIL LIVET. Vi er jo som alle andre optaget af livet, som det er for vi mennesker. Vi skriver og synger gerne om det og prøver på den måde at gøre noget ved tingene.”, udtaler Naboerne Engelbrecht og Rasmussen.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy