Kontakt Andy

Nis Boesdal

Nis Boesdal er alle tiders Danmarksmester – også i at fortælle historier. Hvor kommer historierne fra, hvorfor fortæller vi som vi gør, og hvor længe har vi egentlig gjort det? Hyggeligt, underholdende, morsomt og tankevækkende. Den kendte radiovært fra P4-programmet “Danmarksmester, med en række spændende foredrag.

Vælg mellem følgende Nis Boesdal-foredag:

Med høtyv og hjerteblod – historier fra det gamle Danmark
De gode historier erfundamentet under vores kultur. Han fortæller om historiernes historie, deres oprindelse i Bibelen og de gamle eventyr – og den skikkelse vi møder dem i idag, uanset om vi fortæller, laver radio, går i biografen eller på biblioteket.De kan virke nye og moderne, men hovedparten af de gode historier – også som de fortælles i Danmarksmester – har dybe rødder og berører de fundamentale omstændigheder ved de menneskelige vilkår her på jorden. Og så er de farvet,ikke bare af det land, hvor de fortælles, men også af den egn, der har taget dem til dig. En underholdende aften medplads til både latter og eftertanke.

Den gode historie
Vi leder efter den gode historie overalt, når vi hører radio (Danmarksmester) eller ser fjernsyn, går på biblioteket eller i boghandlen, opsøger videobuktikker eller handler i Netto. Hvad skal der til for at en historie virkelig bliver god, hvordan er den bygget op, hvordan kan vi kende den i vrimlen af filmstjerner og reklamer – og hvordan fortæller vi den selv

Musikalske Eventyr
Flere og flere kommer til at sætte pris på operamusik eller operettemusik. Men det er ikke altid lige nemt at få styr på, hvad det egentlig er, de synger om. Kan det passe, at historien i “My Fair Lady” ligner den i “Pretty woman” og”Askepot”? Og hvordan lykkes det så for musikken at gøre den anderledes? Nis Boesdal møder op med eget musikanlæg (cd`ere), spiller eksempler og fortæller også om, hvordan han bruger musikken i Danmarksmester.

Julens vers og eventyr
“Vi glæder os i denne tid” – og det er der mange gode grunde til. Julen er højtid, men der er også meget at grine af og synge med på. Nis Boesdal læser egne og andres værker,vers og julehistorier, trækker perspektiverne op og spiller noget af den musik(cd`ere), vi ikke hører så tit. En hyggeaften med plads til lange tanker.

 

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy