Kontakt Andy

Pernille Højmark

Med pianist Peter Michael

Der er stemning, musikglæde, fællessang og nærvær i sigte, når du booker Pernille Højmark og pianist Peter Michael: Her er Sweethearts hits som Ta´ med ud og fisk, Sommer og sol, Benny Andersen viser som Hilsen til forårssolen og viser fra revyernes guldalder: Du gamle måne, Ølhunden glammer, Solitudevej m. fl. Det hele tilsat højt humør. Lyt, syng, klap, smil og fæld måske en lille tåre…..
 
Pernille Højmark med pianisten Peter Michael er et underholdende ”one woman” show med en af Danmarks mest kendte og respekterede entertainere, hvor publikum tages med i Pernilles omfattende musikalske univers.
 
Der er bud på de bedste viser fra revyernes guldalder som Du gamle måne, Ølhunden glammer, Solitudevej m. fl. Der er afstikkere til Benny Andersens Hilsen til forårssolen, Gasolins Langebro. Sidst, men ikke mindst, runder Pernille af med nogle af Sweethearts største hits Ta´ med ud og fisk, Sommer og sol m. fl. Det hele bliver bundet sammen med historier fra det virkelige liv og et godt glimt i øjet.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy