Kontakt Andy
Pernille Schrøder

Pernille Schrøder

Med pianist

Skønne Pernille Schrøder og pianist sammensætter med sikker hånd repertoiret, så det passer til sted og publikum. På plejehjem o.lign. er det sangen, der er i fokus, mens optrædener i seniorklubber o.lign. også krydres med revymonologer fra Pernilles medvirken i utallige revyer.

Pernille Schrøder har for længst cementeret sin position som én af Danmarks ubetinget mest eftertragtede kvindelige revyskuespillere: Pernille Schrøder har medvirket i et utal af revyen bl.a. 9 gange i Danmarks største revy “Cirkusrevyen” og 10 gange i Danmarks næststørste revy “Nykøbing Falster Revyen”.  2 gange er Pernille Schrøder blevet kåret som årets Revyskuespiller (også kaldet Årets Dirch), og da den respekterede revyanmelder Morten Buckhøj, Ekstrabladet skulle lave en Top 10 over Danmarkshistoriens ti største revystjerner var Pernille Schrøder på Top 10 listen, der også talte navne som Dirch Passer, Osvald Helmuth, Jørgen Ryg, Liva Weel, Ulf Pilgaard og Lisbet Dahl.

Pernille Schrøder er imidlertid meget andet end revy: Hun er også en eftertragtet underholder til bl.a. seniorarrangementer på plejehjem og i seniorklubber, hvor den festlige, velsyngende og nærværende Pernille Schrøder med pianist er et godt bud på en vellykket underholdning. Pernille Schrøder sammensætter med sikker hånd repertoiret, så det passer til sted og publikum. På plejehjem og bosteder er det sang og musik, der er i fokus, mens optrædener i seniorklubber o.lign. også krydres med revymonologer.

Pernille Schrøder elsker at optræde og når hun med pianist indtager scenen besidder hun en folkelighed, der leder tankerne hen på Revy Danmarks andre store damer som Elga Olga,  Liva Weel og Grethe Sønck.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy