Kontakt Andy
Pernille Schrøder med pianist

Pernille Schrøder med pianist

Pernille Schrøder er én af Danmarks mest eftertragtede kvindelige revyskuespillere. Pernille Schrøder er imidlertid meget andet end revy: Hun er også en eftertragtet underholder til bl.a. seniorarrangementer på plejehjem og i seniorklubber, hvor den festlige, velsyngende og nærværende Pernille Schrøder med pianist er et godt bud på en vellykket underholdning. Som noget nyt kan Pernille Schrøder og pianist bookes med juleshowet ”Juhu, det er jul” til seniorarrangementer.

Der er garanti for julestemning og julehumør i lokalet, når Pernille Schrøder ”juler” den. Man kommer vidt omkring i den danske julesangskat: Fra stemningsfulde Nu tændes tusind julelys, Santa Lucia, Der er noget i luften, Glade jul over klassikere som White Christmas, Jeg så julemanden kysse mor, Rudolf med den røde tud, Du kære gamle julemand til de festlige Nissernes Vagtparade og Til julebal i Nisseland.

Pernille Schrøder sammensætter med sikker hånd repertoiret, så det passer til sted og publikum. På plejehjem og bosteder er det sang og musik, der er i fokus, mens optrædener i seniorklubber o.lign. også krydres med revymonologer. Måske vurderer Pernille Schrøder, at det julede repertoire skal suppleres med en buket af kendte danske evergreens som Vi maler byen rød, Se Venedig og dø, Slabadubadelle m.fl.?

OM PERNILLE SCHRØDER
Pernille Schrøder har for længst cementeret sin position som én af Danmarks ubetinget mest eftertragtede kvindelige revyskuespillere: Pernille Schrøder har medvirket i et utal af revyen bl.a. 9 gange i Danmarks største revy “Cirkusrevyen” og 10 gange i Danmarks næststørste revy “Nykøbing Falster Revyen”.  2 gange er Pernille Schrøder blevet kåret som årets Revyskuespiller (også kaldet Årets Dirch), og da den respekterede revyanmelder Morten Buckhøj, Ekstrabladet skulle lave en Top 10 over Danmarkshistoriens ti største revystjerner var Pernille Schrøder på Top 10 listen, der også talte navne som Dirch Passer, Osvald Helmuth, Jørgen Ryg, Liva Weel, Ulf Pilgaard og Lisbet Dahl.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy