Kontakt Andy

Peter Maler

Jyllands mest efterspurgte musiker i en lang årrække, Peter Maler, mestrer naturligvis også musikken til den vellykkede fest for pensionister og seniorer. Med Peter Maler som festens musiker, kan evt. underholdningsindslag fra en anden solist faktisk spares, for Peter Maler klarer det hele: Dæmpet dinnermusik med filmtemaer, danske evergreens mv., en lille Peter Maler underholdningsafdeling med fællessang og sjov og til sidst spilles op til dans med et repertoire, der tilpasses lige nøjagtig publikum.
 

Peter Maler er en fremragende musiker og en meget erfaren solomusiker. Udover at Peter Maler samarbejder med landets førende hoteller og kroer, hvor han år efter år bliver anbefalet til mange private fester, har han også spillet til weekendophold, firmafester, receptioner, havne- og byfester, open by night arrangementer, Tv-optræden, spillet i lokalradio og gennem 4 år har Peter Maler været fast leverandør af musikken til Hurup Revyen.

Peter Maler spiller et meget bredt og alsidigt repertoire under middagen fremført i et passende lydniveau og med indføling og en intuitiv fornemmelse for, hvilken genre der behager publikum samt for hvilken mængde af indslag, der er passende. Til dansen formår Peter Maler hver gang at få alle gæsterne på gulvet. Med spilleglæde og egne tolkninger af nye og gamle slagere, kan Peter Maler henrykke ethvert publikum. For Peter Maler er nøgleordene kvalitet og et personligt musikalsk udtryk i måden at udfolde sig på.

En fortsat udviklingsproces, der i høj grad er baseret på samspillet med arrangørerne og deres gæster. Sjælden har man set og hørt en musiker, som leverer så gennemarbejdet et produkt. Peter Maler er en ener og han skal opleves.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy