Kontakt Andy

Peter Schrøder

Foredragstitlen “Det bli’r fan’me hyggeligt, du!” er en lettere omskrivning af Peter Shrøders bidrag til danske talemåder, og i foredraget kan publikum høre om Schrøders mangeårige bidrag til det danske kulturelle landskab i rollen som skuespiller, instruktør, teaterdirektør, etc. Peter beretter om kunstneriske højdepunkter og krydrer med muntre oplevelser om interessante møder med spændende personligheder.   


Efter et foredrag med Peter Schrøder har publikum fået svar på mange spørgsmål:

Er det sandt, at Peter Schrøder har medvirket i en ballet? 

Er han blevet hædret med en gymnastikopvisning i Rio? 

Har han deltaget i en jamsession sammen med Woody Allen i New York?

Har han skrevet autografer ved Grand Canyon?

Har han været med Dronningen i Tokyo?

Er han ophavsmanden til avanceret teater til en værdi af 180 mio ?

Hør hvad der er op og ned, når Peter Schrøder beretter om en alsidig, festlig og farverig karriere indenfor stort set alle eksisterende genrer. Der er næsten ikke den genre, han ikke har været i berøring med: Skuespiller på teatre, revyer og film. Instruktør af operaer, skuespil, revyer og film (herunder “Kun en pige” og “Det forsømte forår”), underviser på Teaterskolen og Operaakademiet, teaterdirektør, kunstnerisk chef og meget, meget mere.

Peter Schrøder beretter om kunstneriske højdepunkter i karrieren og krydrer det med muntre oplevelser, som uvægerligt har fulgt med mødet med så mange spændende personligheder i en lang karriere, hvor Peter Schrøder fejrer sit 50-års skuespillerjubilæum på Det Kgl. Teater i rollen som Prins Henrik i den nye danske musical om Dronning Margrethe.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy