Kontakt Andy
Poul Erik Skammelsen

Poul Erik Skammelsen

En af Danmarks mest troværdige TV-journalister, Poul Erik Skammelsen, i et foredrag om verdens brændpunkter.

Han er blevet en af de store stjerner blandt nyhedsjournalister – sådan set ikke, fordi han har stræbt bevidst imod det, men simpelthen fordi seerne anser ham for at være en ærlig mand, der formår at gøre komplicerede politiske spørgsmål forståelige for menigmand. Manden er Poul Erik Skammelsen fra TV2 – nyhedsvært på TV2.

I foredraget I verdens brændpunkter tager Poul Erik Skammelsen tilhørerme med på en rejse gennnem de journalistiske brændpunkter verden over, hvor han har befundet sig. Han var med, da TV2 startede i 1988. En ny station uden journalister, der mange år havde siddet tungt på de spændende jobs. Der gik da også kun kort tid inden han befandt sig i sit første storpolitiske brændpunkt under massakren på den himmelske fredsplads i Peking.

Senere er det blevet til utallige opgaver som journalist fra verdens brændpunkter. Billedet af flyene der tørner ind i skyskraberen, billedet af jublende mennesker, der slår hul i Berlin-muren, billedet af studenten og kampvognen på den himmelske fredsplads, billedet af tjetjenske frihedskæmpere i jakkesæt med maskingevær over skulderen, billedet af tsunamien, der rammer kysterne ved Det Indiske Ocean – er billeder vi møder på TV igen og igen. Poul Erik Skammelsen var der, og det fortæller han om i foredraget I verdens brændpunkter

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy