Kontakt Andy

Preben Palsgaard

Preben Palsgaard har over 50 år ”på bugen” som hele Danmarks bugtaler. I dette herlige program kan publikum møde en mængde sjove ”dyr” fra Preben Palsgårds stalde: Grisen Jodle Knud, puddelhunden Poppe, et par talende sko, den ustyrlige loppe Viggo, gribben Galle og den sidst tilkomne i besætningen, gårdhunden Charlie. Det kræver en god portion improvisationstalent at holde styr på besætningen, men det har Preben!

Gårdhunden Charlie er den nyeste aktør i Preben Palsgårds familieshow. Han er en charmerende dansk/svensk gårdhund, som på forunderlig vis er i stand til at åbne munden lige som en gammeldags bugtalerdukke, mens Preben leverer stemmen.  En opgave, som ofte kræver improvisationstalent og omstillingsparathed, for Charlie er helt sin egen. Sammen leverer de den overbevisende illusion, at Charlie er en talende hund. – Og ikke bare en talende hund, men en talende CIRKUSHUND, som gerne fremviser en masse sjove tricks.

Ud over Charlie medvirker en mængde sjove ”dyr” fra Preben Palsgårds stalde.Den smådumme gris, Jodle Knud, den lille søde og næsvise ”puddelhund” Poppe, et par talende sko, der gerne vil synge og den ustyrlige Loppe Viggo, som næsten altid kommer på afveje. Ved festlige lejligheder er selv den ondskabsfulde og modbydelige grib Galle med i forestillingen, og som regel er der også en tilskuer, der får lov at agere dukke.

LIDT OM PREBEN PALSGAARD
Preben Palsgaard har optrådt som bugtaler siden 1971, men blev først rigtig kendt, da han medvirkede i “TV I TELTET” i 1981. Her optrådte han for første gang med den talende sko og med Niels Hovgaard som dukke. Har gennem årene til et vælg af firmafester, foreningsfester, skoler, institutioner etc., men har også rejst med cirkus (1976 Arli, 1977 Dannebrog, 2005 og 2006 Cirkus Krone, 2008 Cirkus Arena i Norge, 2009 Cirkus Skratt-Sverige og Zirkus Nemo, 2010 Cirkus Skratt-Sverige, 2011 Sct. Galler Weihnachtszirkus, 2012/2013 Clowns Und kalorien, Schweiz, 2014-2015-2016 Cirkusland, Slagelse) samt medvirket i flere revyer. 

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy