Kontakt Andy

Pusle Helmuth

“Det at være barnestjerne er en voksenrolle!”.  Med det udgangspunkt fortæller Pusle Helmuth om at være barnestjerne og at vokse op i skyggen af filmkulisserne uden en far og med en ambitiøs mor.

Som datter af skuespillerægteparret Frits Helmuth og Jeanne Darville (og med Osvald Helmuth som bedstefar), stod det nærmest skrevet i stjernerne, at Pusle skulle optræde. Således blev hun barnestjerne og charmerede biografgængerne med sit kække smil og sine godnatbajere, da hun som blot treårig blev landskendt for de første “Min søsters børn”-film. Herefter fulgte en barndom som Danmarks måske største barnestjerne gennem tiderne frem til hun blev 10 år, hvor skuespilbranchen ikke længere havde brug for hende.

I Pusles foredrag fortæller hun ærligt om en absolut ikke ukompliceret barndom og ungdom, hvor hun ofte drømte om at være en pige, der hellere ville noget andet end være kendt og feteret. Være som de andre i en almindelig familie, have en mor med lidt mindre ambitioner på datterens vegne, samt ikke mindst en far.

I dag er Pusle en voksen dame, der just har rundet de 60 år. Livet har budt på ”ups and downs”, og det har givet Pusle en ordentlig portion livserfaring, som bruges til refleksion i foredraget ”At være barnestjerne er en voksenrolle”. Pusle fortæller med stort nærvær og humor om sit liv og krydrer fortællingen med billeder. Pusle kommer også med en advarsel og opfordring til de forældre/bedsteforældre, der måske går rundt med en lille ny talentspire i familien: Lad børnene være børn og pas godt på dem for, at være barnestjerne er en voksenrolle!

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy