Kontakt Andy

RenÉ Franz

René Franz (kendt fra DK4, DR’s Dansktoppen og landets lokalradiostationer) er et fornøjeligt musikalsk bekendtskab: Dansktop, 60’er numre, Country, Bamses Venner, Kim Larsen, Lars Lilholt, Smokie og indimellem spiller han på sin guitar og laver et par Shadows numre.

Med en over 30-årig karriere som musiker har René Franz masser er erfaring både som solomusiker og solist. Som solist har René Franz gjort sig bemærket ved bl.a. live-optrædener og flotte placeringer på DK4 Dansktoppen og hitlister på landets radiostationer.

Som musiker har René Franz i mange år haft mottoet: “Spilder ikke tiden, men spiller ”næsten” hele tiden”.

Ved optrædener i landets seniorklubber, pensionistforeninger, plejehjem, bosteder o.lign. spilder René Franz heller ikke tiden: På rekordtid sporer han sig ind på publikums musiksmag, når han sammensætter et alsidigt repertoire bestående af bla. Dansktop, 60´er toner, Country, Bamses Venner, Kim Larsen, Lars Lilholt, Smokie, Rasmus Seebach og meget meget mere. Renè Franz underholder for de folk, der er i selskabet.

René Franz’ optræden passer ind til både små og store arrangementer. Om folk lytter, synger eller danser gør ikke noget – bare de hygger sig. Og det kommer de til med René Franz som underholder!

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy