Kontakt Andy
René Hejdmann

René Hejdmann - KIM LARSEN SHOW

René Hejdmann (forsanger i Kim Larsen kopibandet Gasbox og bl.a. kendt fra DR’s “Stjerneklar”) lyder som og ligner Kim Larsen i en sådan grad, at man tror det er løgn. Underholdende show med alle de populære sange som Papirsklip, Jutlandia, Kvinde Min, Den Allersidste Dans og mange flere.
 
Der er ingen tvivl om at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter, og sangene lever videre. Det gør de bl.a. i kraft af René Hejdmann, der lever af at optræde som Kim Larsen både ved solo-optrædener og som forsanger i et af Danmarks mest populære Kim Larsen-kopi bands Gasbox.
 
René Hejdmann spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin’ til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde. Oplev Danmarks bedste Kim Larsen kopi, der med sin stemme og mimik giver publikum en optræden fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den ægte vare som man kan komme.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy