Kontakt Andy

Shubiforsjov DUO

Shu-bi-dua – en institution i dansk underholdning, Danmarks nationalorkester eller i folkemunde: Shubberne. I tæt på 40 år var Shu-bi-dua et humoristisk, musikalsk holdepunkt i dansk musik. Med Michael Bundesens bløde, behagelige og næsten tryghedsskabende stemme lå Shu-bi-dua højt på danskernes favoritlister, indtil en blodprop brat satte en stopper for Michael Bundesens livslange karriere.

Shu-bi-duas musik lever imidlertid i bedste velgående og en hel generation af danskere kan synge med på sætninger som ”Hvis du går og tænker på at spørge mig…”, ”se solen stiger op over bilkirkegården”, ”når jeg kommer ind går blomsterne ud” eller ”åh men Hvalborg… sikken én”.

Når Shubiforsjov DUO spiller op bliver der rig lejlighed til at synge, nynne eller grine med på alle de store Shu-bi-dua hits. Shubiforsjov DUO består af Claus Petersen, sang og Mikkel Henriksen på guitar/kor. Med en stemme, der kommer meget tæt på Michael Bundesens, imponerer Claus Petersen. Læg dertil Mikkel Henriksens forrygende guitarspil og de 2 herrers humør og musikalitet, så er der lagt op til en festlig og hyggelig stund.

Glæd dig til et genhør med Shu-bi-dua hits som Den røde tråd, Kære Lone, Vuffelivov, Familien kom til kaffe, Står på en alpetop, Folkevognen, Askepot, We wanna be free, McArine, Danmark og måske lidt mere fart over feltet med numre som Fed rock, Tryk på og Stærk Tobak. Shubiforsjov DUO sammensætter repertoiret efter publikum og supplerer med lidt muntre betragtninger mellem numrere.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy