Kontakt Andy

Shubiforsjov DUO - Nu' det jul

Nu’ det jul, og træet tændes på. Nu’ det jul i land og by.” Sådan lyder det i den ikoniske Shu-bi-dua julesang Den Himmelblå. Sådan lyder det også i juleshowet med Shubiforsjov DUO. Forfriskende og underholdende juleshow med Shu-bi-dua julesange som Ønskelisten og Den Himmelblå, alle de kendteste hits fra Shubberne og julesange, som de ville have lydt, hvis Michael Bundesen havde sunget dem.


Shubiforsjov DUO leverer et forfriskende og underholdende juleshow med Shu-bi-dua julesange, alle de kendteste Shu-bi-dua hits og julesange, som de ville have lydt, hvis Shu-bi-dua havde sunget dem. Med en stemme, der kommer meget tæt på Michael Bundesens, er Claus Petersen ankermanden som forsanger (og lidt mundharmonika). Læg dertil Mikkel Henriksens forrygende guitarspil, så er I sikret topunderholdning til julearrangementet.

”Ønskelisten er så lang som en stangspringsstang”, lyder et af de utallige sjove rim fra Shu-bi-dua. Og ønskelisten af kendte, fællessangsvenlige Shu-bi-dua hits er virkelig lang: Når Shubiforsjov DUO hylder og mindes Shu-bi-dua og Michael Bundesen, bliver der rig lejlighed til at synge, nynne eller grine med på alle de store Shu-bi-dua hits som Den røde tråd, Kære Lone, Vuffelivov, Står på en alpetop, Familien kom til kaffe, Folkevognen, Askepot, We wanna be free, McArine, Danmark og måske lidt mere fart over feltet med numre som Fed rock, Tryk på og Stærk Tobak.

Med stort nærvær, glimt i øjet og erfaring fra underholdning på plejehjem, bosteder og i seniorklubber, kæder Claus Petersen numrene sammen og vælger repertoiret, så det passer lige nøjagtig til jeres arrangement.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy