Kontakt Andy
Sigrid und Helmuth

Sigrid und Helmuth

Sigrid und Helmuth sætter gang i publikum med de største slagere bl.a. med DJ Ötzi og Hansi Hinterseer hits. Derudover mestrer de et væld af instrumenter, så en optræden med Sigrid und Helmuth byder både på sang og harmonika, keyboard, trompet, violin, mandolin, etc.


Når man sidder i Sydtyskland og Østrig og hygger til tonerne af et tyrolerorkester, oplever man ofte, at musikerne i særligt de mindre tyrolerorkestre spiller mange forskellige instrumenter. Det vil man opleve på samme måde, hvis man har engageret Sigrid und Helmuth til at levere underholdningen til oktoberfesten, tyrolerfesten, bierfesten – eller bare til en hyggeeftermiddag. Sigrid und Helmuth er erfarne musikere og underholdere, der med stor professionalisme sammensætter optræden og underholdning, så det passer til målgruppen (uanset om det er plejehjemsbeboere eller medlemmer af pensionistforeningen). En underholdning med Sigrid und Helmuth byder på alt fra stemningsfulde toner fra alperne og The Sound of Music over Hansi Hinterseer til festlige syng med toner.

Bag navnene Sigrid und Helmuth gemmer sig Sigrid Rasmussen (oprindeligt fra Færøerne og nu Danmark) og Kaj Henning Pedersen fra Nordjylland. Begge er sande multi-instrumentalister: Sigrid er prisbelønnet freelance sangerinde/violinist /accordion/mandolin musiker med musikalske rødder i klassisk violin, gospel og moderne soul. Kaj Henning har spillet musik lige siden 1964 og er bl.a. uddannet i orgel og trompet. I årenes løb har han spillet som professionel musiker i en lang række orkestre.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy