Kontakt Andy

Sinatra Syndicate Trio

Med Danmarks bedste Frank Sinatra-vokal Henrik Egholm i front leverer Sinatra Syndicate Trio en hyldest til Frank Sinatra med de største Sinatra hits hentet fra primært 50´erne og 60´erne. Med Henrik Egholm og Sinatra Syndicates fornemmelse for den helt rigtige sound, venter der publikum en koncert med croon og swing og en perlerække af hits udødeliggjort af Frank “Ol’ Blue Eyes” Sinatra.


Frank Sinatra står som en af de største sangere i det 20. århundrede med mere end 150 millioner solgte plader. Han var kongen af cool og crooneren over alle croonere med fast plads på hitlisterne gennem 6 årtier.

I over 20 år har sangeren Henrik Egholm med en dyb fascination af Frank Sinatra sunget de udødelige Sinatra hits. Med Egholms fornemmelse for den helt rigtige Frank Sinatra sound og crooner-stemning har Henrik Egholm i mange år stået i front for sit eget band Sinatra Syndicate og også medvirket ved gæsteoptrædener i diverse bigbands.

Til mindre arrangementer optræder Henrik Egholm med Sinatra Syndicate Trio, hvor han med kompetente musikere synger alle de største Sinatra hits i en stemningsfuld og swingende koncertoplevelse.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy