Kontakt Andy

Skipperlaks

Skal det næste arrangement krydres med underholdning af glade, fællessangsvenlige sømandssange, så skal der sendes bud efter SKIPPERLAKS. De 2 professionelle og festlige musikere Michael Staun og Phil Nice udgør tilsammen Skipperlaks, der med musikalsk overskud, charme og glimt i øjet underholder med et bredt repertoire af sømandssange.

Skipperlaks kommer vidt omkring i de kendte danske sømandssange: Her er Otto Brandenburgs udødelige Susanne Birgitte og Hanne og Når en sailer går i land over fynske Ove Bagers Lundeborghymnen til Kim Larsens Byens Hotel. Skipperlaks sætter også kursen mod det jyske og synger bl.a. De Gyldne Løvers store hits Ved hawet der er der så skønt, Jeg’ en træt gammel dreng og naturligvis Hjemmebrænderiet.

Har publikum lyst til at synge med (og det har de), stemmer Skipperlaks i med Jeg har en ven, en rigtig sailer og Four Jacks´ Mandalay. Undervejs tager Skipperlaks også et par afstikkere til det store udland, hvor publikum kan nynne med på visen om The Drunken Sailoer eller høre den stemningsfulde Hvem kan segla forutan vind.

Om det er til arrangementer på plejehjemmet, bostedet eller i seniorklubben, er Skipperlaks velegnede (ja, hvor er sømandssange ikke et hit?). Skipperlaks mestrer enhver opgave og tilpasser sig forholdene. Normalt optræder Skipperlaks med eget lydanlæg, men skal underholdningen være mobil eksempelvis på plejehjemmet, kan Skipperlaks også optræde helt akustisk.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy