Kontakt Andy

Sømænd på spil

Særligt til forårets, sommerens eller det maritime arrangement er de populære Sømænd på spil et festligt bud, når det drejer som om underholdning til seniorarrangementer – udendørs eller indendørs – mobil eller stationær.

Hvad er mere oplagt end at byde foråret og sommeren velkommen med sange som Nu går våren gennem Nyhavn, Katinka Katinka, Solskin ombord enten som mobil underholdning eller stationær koncert – ude eller inde. De 3 besætningsmedlemmer i Sømænd på spil spiller helt uden brug af strøm og mestrer enhver opgave.

Når en sailor går i land, så ved man aldrig, hvad der kan ske….! Det ved man til gengæld med Sømænd på spil. De leverer festlige, glade sømændsviser suppleret med andre populære evergreens og er en sikker musikalsk vaccine mod kedsomhed og tungsind. Sømænd på spil består af 2/3 af den populære humør-streetparade Hot n Tot suppleret med én af Danmarks bedste harmonikaspillere Jens Peter (bl.a. kendt fra harmonikaduoen Kristian & Jens Peter). På trompet, harmonika, guitar og flerstemmig sang spiller og synger de 3 musikalske sømænd Skipper, sømanden og letmatrosen sig direkte ind i alle søulke og landkrabbers hjerter.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy