Kontakt Andy

Søren Westerholm

Husker du folkemusikkens evergreens? Ellers hjælper Søren Westerholm både med sang, akkompagnement og sanghæfter til publikum. Sange som: Veras Vinterven,  Regnvejrsdag i november, Velkommen i den grønne lund,  Storkespringvandet, Svantes lykkedage dag m.fl.


Det er dejligt at lytte til en stille ballade eller en god vise, ligesom det er skønt at synge med på en kendt melodi – hvis man altså kan huske teksten! Når Søren Westerholm optræder, bliver der mulighed for det hele. Lune Søren Westerholm optræder med en række af sine egne sange (kendt fra P5 og DK4) og til fællessangen medbringer Søren sanghæfter til publikum, så lokalet kan summe af fællessang.

I sanghæftet er der et bredt udsnit af populære sange og viser, og særligt folkemusikkens sange er rigt repræsenteret. Således kan publikum synge med på sange af Erik Grip, Peter Vesth, Pia Raug, Cæsar, Povl Dissing, Lars Lilholt, Tørfisk og flere af de populæreste kunstnere indenfor folkemusikken. Søren Westerholm nærer en stor kærlighed til folkemusik-genren og mellem de populære sange, knytter Søren hyggelige historier til sangene og kunstnerne bag sangene.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy