Kontakt Andy
Stig Rossen

Stig Rossen

Stig Rossen er én af Danmarks største stemmer – uden diskussion. Stig Rossen og pianist optræder gerne med populært program afstemt også til det modne publikum – underholdning i en klasse for sig!

En kunstner i international klasse!
Da Stig Rossen i 1988 sprang ind i det danske publikums bevidsthed med sin entre i Dansk Melodi Grand Prix, var der ikke mange, der spåede ham en stor karriere inden for underholdningsbranchen, men hvilken karriere det er blevet til!

Fra 1987 til 1990 tog Stig sin skuespiller-uddannelse i London på Guildhall School of Music and Drama. 90’erne var kun få måneder gammel, da Stig fik sit store gennembrud i London, England. Han blev hyret til koret i Les Misérables, og blot tre måneder efter fik han tilbudt hovedrollen som Jean Valjean. Denne drømmerolle bragte ham siden hen rundt i hele verden.

Udover at være en af Danmarks største musical-stemmer, har Stig Rossen også bevæget sig i den mere folkelige genre, hvor han har været idémand og medvirkende til de succesfulde ”Four Jacks” teaterkoncerter med Tivolis Big Band.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy