Kontakt Andy

Stine & Martin

Måske er rygtet også nået jer, eller måske har I allerede haft besøg af dem og kan bevidne udsagnet: Stine & Martin skaber fest på plejehjemmet, i seniorforeningen eller på bostedet! Festlige og velsyngende Stine & Martin (bl.a. kendt fra ”Fællessang på Charlie” og ”Tip et hit & syng med” på DK4) er med deres nærvær, humør, imødekommenhed og alsidige repertoire et forfriskende underholdningpust. Læg dertil flotte kostumer, hvor der skiftes undervejs i optrædenen, så er der et sandt bombardement af festlig underholdning for både øjne og ører.

Det festlige par Stine Bruun og Martin Knudsen har gennem årene opbygget et kæmpe repertoire bl.a.  ved deres medvirken i Wallmans i Cirkusbygningen, Stines medvirken som syngepige i ”Bakkens Hvile” og deres utallige optrædener i revyer, showtime arrangementer samt optræden ved firmafester, foreningsfester og optræden på plejehjem, bosteder, seniorklubber o.lign. Med Stine & Martin er der garanti for sang, humør og stort nærvær, hvor de populære entertainere griber nu´et sammen med publikum. 

Stine & Martin tilbyder er program sammensat efter publikum, hvor der præsenteres et varieret repertoire bestående af bl.a. GIRO 413 hits, revyviser, pikante viser fra ”Bakkens Hvile”, etc. Stine & Martin er garanti for sang og humør, når de optræder med populære sange af Four Jacks, John Mogensen, Shu-bi-dua, Melodi Grand Prix hits til Mormors kolonihavehus, Himmelhunden, Så går vi til enkebal, Det er sommer det er sol og det søndag, etc.

Stine & Martin kan også målrette underholdningen til årstidens fester og kan engageres med følgende shows (præsentation af Stine & Martins Juleshow kan ses under kategorien “Juleunderholdning”)

STINE & MARTIN OKTOBERFEST
Klædt i Lederhosen og Dirndl (den klassiske tyrolerkjole) sørger Stine & Martin for fest i gaden (eller lokalet) og er den oplagte underholdning til høstfest, oktoberfest eller tyrolerfest. Naturligvis inkluderer repertoiret Johnny Reimars udødelige Du burde købe dig en tyrolerhat og Sikken Fest. Der er også garanti for fællesang og højt humør, når Stine & Martin synger populære sange af Four Jacks, John Mogensen, Shubidua, Melodi Grand Prix hits til Mormors kolonihavehus, Himmelhunden, Så går til enkebal, etc

STINE & MARTIN PÅSKEFEST
Stine & Martins Påskeshow er et sandt Kinder-påskeæg af underholdning. Festlige sange, flotte kostumer, kostumeskift, højt humør og nærvær, hvor showparret går syngende rundt blandt publikum og laver påskesjov.

STINE & MARTIN GRISEFEST
Vi elsker dans og god musik – Eviva Espana lyder det når Stine & Martin med stort festoverskud genopliver den festlige charterånd og grisefesten. Fællessangsvenlige dansktophits giver den helstegte pattegris en perfekt lydkulisse.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy