Kontakt Andy
Stine & Martin Juleshow

Stine & Martin Juleshow

Klædt i flotte julekostumer sikrer Stine & Martin den gode julestemning med populære julesange som Jeg så julemanden kysse mor, Skal vi klippe vore julehjerter, Juletræet med sin pynt og Rudolf med den røde tud. Der bliver også sendt musikalske julehilsner til populære kunstnere, hvor Stine & Martin med sikker hånd vælger, hvem der skal sendes sanghilsner til: Shu-bi-dua, Gitte Hænning, Birthe Kjær, Tommy Seebach eller?

Hemmeligheden ved Stine & Martins utallige succes´er er, at de kærligt inddrager publikum i deres underholdning. Bare rolig, – det er prøvet af igennem mange år og man kommer ikke op på scenen, men publikum kommer derimod med ind i Stin & Martins festlige og sjove univers.

Stine har en fortid som bakkesangerinde i Bakkens Hvile og Martin har været konferencier i mere end 200 shows i Cirkusbygningen. Så de kan om nogen kommunikere og lave sjov med deres publikum, kort sagt, de ved hvad der virker, hvilket også utallige flotte tilbagemeldinger vidner om:

TILBAGEMELDINGER:
Det var en kæmpe succes, vores beboere var meget glade og der var en fantastisk stemning. Meget ros til Stine og Martin lige fra vores yngste beboer og til vores ældste, som er 101 år. Det er ikke sidste gang, at vi har haft besøg af dem, det var så godt.

Joan Nielsen, aktivitetsmedarbejder på Pleje- og Demenscenter Klarahus

Det var en storslået fest ikke mindst takket være jeres indsats – Den var forrygende – så gennemført – noget, der vil blive husket mange år fremover. Det har været en fornøjelse og stor hjælp for mig at arbejde sammen med jer – TAK
Charlotteklubben

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy