Kontakt Andy

Susanne Lana

Med et snart 50-årigt jubilæum som professionel sanger er Susanne Lana still going strong og elsker at optræde til alverdens arrangementer. Den rutinerede Susanne Lana sammensætter også med lethed et repertoire tilpasset det bedste publikum i Danmark: SENIORER OG PENSIONISTER!

Her er Susanne Lana hits som ”Søde sommerminder” og ”Hasta Manana”, der bl.a. har været flittigt spillet i GIRO 413.  Fra det populære radioprogram er der også genhør med andre populære evergreens som bl.a. ”Musens Sang” fra Mød mig på Cassiopeia, Aage Stentofts ”Månestrålen” og Birthe Wilkes sang om ”Hvide Syrener”. Behøver vi at nævne, at Susanne Lana naturligvis slutter af med Lanas signatur-sang og klassikeren ”Jeg ville eje millioner, hvis tårer var guld”.

OGSÅ MUSIKALSK FOREDRAG
Susanne Lana optræder i enten 1 eller 2 afdelinger. Skal der optrædes 2 x 45 min. krydrer Susanne sangene med et væld af anekdoter fra et begivenhedsrigt liv, hvor det ikke er en hemmelighed, at særligt i privatlivet har ukuelige Susanne oplevet ting, der ville have slået de fleste omkuld.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy