Kontakt Andy

Sussi & Drengene

Med Sussi & Drengene er der lagt op til fest, farver og god stemning. Publikum kan glæde sig til at synge med på (og måske tage en sving-om til) hits som Så længe jeg lever, Kald det kærlighed, Smilende Sussi, Himmelhunden, Sommer & Sol, Bad Moon Rising, Sikken fest, Papirklip, Kvinde min, etc. Måske leverer Sussi et par af hendes legendariske benspjæt – så’ der fest!

I mange år var det folkekære nordjyske par Sussi & Leo en institution i dansk underholdning. Efter Leos alt for tidlige død har Sussi valgt at fortsætte turnélivet. Det gør hun sammen Sussi & Leos mangeårige trommeslager Thomas Ehrenreich og ny mand på holdet Kim Karmark Petersen på keyboard. Tilsammen hedder de “Sussi & Drengene”.

Konceptet er som vi kender det, og som gjorde Sussi & Leo til ikoner i dansk underholdning i en lang årrække: Fest, farver og god stemning. Sussi & Drengene disker op med repertoire, der er målrettet det voksne publikum, og hvor Sussi & Drengene tilpasser optrædenen til publikum og stedet.

Sussi & Drengens optræden bliver krydret med muntre bemærkninger og anekdoter, ligesom Sussi sandsynligvis leverer et par af hendes legendariske benspjæt!

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy