Kontakt Andy

Svend Erik Larsen

Varm, humoristisk og engageret troubadour med dejlige sange og små anekdoter fra det virkelige liv. I en stil, der minder om Niels Hausgaard, optræder Svend Erik Larsen med humor og sang i et repertoire, der spænder fra De Gyldne Løver til John Mogensen. Her er sange som Hjemmebrænderiet, På Valsen, Mellem Esbjerg og Fanø, Ensom Dame 40 år, Så Længe jeg lever, etc.

Svend Erik Larsen er absolut ikke en novice, når det gælder om at servere musik og stemning i topklasse. Svend Erik har spillet glad og medlevende folkemusik gennem de sidste 30 år både alene og i forskellige bands som Shamrock, Folk Friends og Wånsda. Derudover har han bl.a. lavet et par populære sange til Tørfisk samt ligget på dansktoppen i 11 uger med ” Når vi alle vender hjem ” tilbage i 2010.

En optræden med Sved Erik Larsen byder på en tæt og magisk kontakt med publikum. Her er masser af syng-med toner fra bl.a. De Gyldne Løver og John Mogensens repertoire, og undervejs lister Svend Erik også et par egne sange ind.  Det hele kædes sammen med små anekdoter fra det virkelige liv.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy