Kontakt Andy

Svend Nicolaisens Orkester

Middagskoncerten fra  Danmarks Radio med Svend Nicolaisen og hans orkester bringer minderne frem hos mange seniorer. Andre har måske oplevet det populære orkester fra koncerterne i Promenadepavillonen i Tivoli? Nu bliver der mulighed for at opleve det populære orkester LIVE når det nye SVEND NICOLAISENS ORKESTER spiller op til koncert eller dans.

Svend Nicolaisens Orkester har arvet mange af de originale orkester-arrangementer, så ”sounden” er som før, når Svend Nicolaisens Orkesters 9 musikere og sangerinden Vibe Lauth spiller op med en bred vifte af tidløs populærmusik. Her er Kai Normann Andersen toner som ”Man bli´r så glad, når solen skinner”, ”Jeg har elsket dig så længe, jeg kan mindes” og ”Alle går rundt og forelsker sig”, danske hits som”To Lys på en bord”, ”Hvis tårer var guld”, ”Søde sommerinder” og naturligvis ”Eviva Espana”. Der vil naturligvis også være genhør med udenlandske hits som ”What A Wonderful World”, ”La Vie En Rose”, “Tennessee Waltz”, “On A Slowboat to China” ja oven i købet et ABBA potpourri med de mest populære ABBA sange. Alt i alt et repertoire, der bringer minder og danselysten frem.

Svend Nicolaisens Orkester med kapelmester Jens Jespersen i front glæder sig til at komme rundt i Danmark og spille for senior-publikummet og sammen med publikum glæde sig ved tonerne fra en svunden tid.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy