Kontakt Andy

Tamra Rosanes

Der er masser af kendte countrytoner, når hele Danmarks country-dronning Tamra Rosanes giver koncert – enten solo eller med ekstra guitarist. Ofte suppleres country repertoiret med fællessangsvenlige hits som He’s Got The Whole World, If I Had A Hammer, Goodnight Irene og måske Tamras udgave af Det var en lørdag aften.

Tamra Rosanes har siden 70’erne underholdt på den danske countryscene med et repertoire, der primært byder på country-klassikere krydret med egne værker. I dag har hun, ikke uden grund, status som Danmarks ukronede Country-dronning.

Tamra Rosanes har gennem det meste af sin lange karriere viet sit musikalske virke til countrymusikken. Tamra står i dag som en af de bedste formidlere af den traditionsrige musikgenre, og har gennem sin opvækst i USA haft sjælen i musikken helt inde i livet.

En optræden med Tamra Rosanes byder ikke på kun på country-sange. Tamra Rosanes har et indgående kendskab til historierne og traditionerne, der gemmer sig bag den utroligt varierede amerikanske sangskat, og sammensætter derfor optrædenen efter publikum, således der måske også bliver budt på sange hentet fra gospel,  sange om krig og kærlighed, mountain music, railroad sange, arbejdssange, blues, protestsangene fra 60’erne og musik fra vore dages tid.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy