Kontakt Andy
Tamra Rosanes Country Christmas

Tamra Rosanes Country Christmas

Skal julefesten, julefrokosten, julearrangementet tilsættes de største countryhits og elskede julesange er COUNTRY CHRISTMAS med hele Danmarks Country-dronning Tamra Rosanes det oplagte valg.
 
Med titler som Silent Night, Oh Come All Ye Faithful, Go Tell It On The Mountain, Et barn er født i Bethlehem til nyere sange som Winter Wonderland, Let It Snow, I Saw Mommy Kissing Santa Claus vil Tamra Rosanes og musiker fortolke julens salmer og sange. Julens sange krydres med de største countryhits som Achy Breaky Heart, Rose Garden, Oh Lonesome Me og Tamras egne countryhits som Rub it in. Der er således lagt op til en hyggestund, hvor publikum både kommer i julestemning og mindes de største countryhits.
 

Tamra Rosanes, der i 2023 kunne fejre 50 års jubilæum, er særdeles still going strong, og når hun og musiker giver et lille country twist til de elskede julesange og drysser lifligt med kendte countrysange, vil lokalet emme af god stemning (og måske lidt trampen-i-takt til country-tonerne).

Med mange års erfaring som kunster, tilpasser Tamra Rosanes optrædenen, så den passer lige nøjagtig til jeres sted og publikum. Måske krydrer Tamra sangene med lidt historier fra en lang karriere og muligvis også om Tamras forhold til julen.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy