Kontakt Andy
Thomas Eje

Thomas Eje

Med enorm musikalitet, uforlignelig talent for parodier og mere end 35 års erfaring i underholdningsbranchen er Thomas Eje altid garant for top-underholdning i absolut særklasse.

Når Thomas Eje plirrer med det selvsikre filursmil og kommer med underfundige betragtninger, sjove anekdoter og latter-vækkende vittigheder, har han publikum i sin hule hånd.

Begejstringen bliver ikke mindre, når han går i gang med sit svimlende elegante og vildt morsomme, musikalske program, der beviser, at han er en fabelagtig sanger og musiker, der mestrer en lang række forskellige numre  – vel at mærke på et professionelt niveau. Musikaliteten er imponerende, og som en anmelder en gang skrev ”Er der overhovedet et instrument, den mand ikke kan spille på? Giv ham et par solide lygtepæle, og han spiller xylofon på Storebæltsbroen!”

Som en understregning af Thomas Eje alsidighed er han også en af landets bedste parodister, som ikke kun kan tale og synge som Victor Borge, Peter Belli, Poul Reumert og Osvald Helmuth, Lars H.U.G. , Lasses Mathilde, Shu-bi-duas Michael Bundesen, Tommy Kenter, Ole “Bogart” Michelsen, Mills Brothers, Nat King Cole, Frank Sinatra m.fl. Hans krop har afluret mimikken, og hans tekster gør grin med resten.

Ja, Thomas Eje er begavet med svimlende mange talenter, og han styrer dem så professionelt, som mange husker fra bl.a. Danmarks populæreste show-gruppe i nyere tid: Linie 3.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy