Kontakt Andy

Thomas Johansen

Fynske Thomas Johansen er én af Danmarks mest eftertragtede solo-musikere – også til seniorfester. Med mange år både som solo festmusiker og med kendte orkestre og solister (bl.a. i Kim & Hallo, The Donkeys og som musiker for Birthe Kjær) har Thomas en enorm erfaring. Han sammensætter med lethed det rigtige repertoire til det modne publikum. Det har bl.a. gjort ham til fast musiker på mange af Gislev Rejsers ture og til Odense Kommunes dansecafé-arrangementer på Odenseanske plejecentre.

Skal musikken være i top, så engager den garvede festmusiker Thomas Johansen. Legende let og elegant bliver der serveret en god og særdeles professionel underholdning ved spisning og dans. Med mange års erfaring som musiker er Thomas Johansen meget sikker på sine tangenter ved alle arrangementer, store som små. Legende let og elegant bliver der serveret en god og særdeles professionel underholdning ved spisning og dans. 

Thomas Johansen har igennem tiden spillet med kendte orkestre og solister, både som trommeslager og keyboardspiller. I årene 1996/97/98 var Thomas fast musiker med Birthe Kjær.  Siden har karrieren været opadgående og i dag er Thomas én af de travleste musikere i Danmark.

I de senere år er der rejst mange kilometer rundt i Europa, da Thomas bl.a. er Gislev Rejsers foretrukne musiker ved bl.a. festaftener for Gislev Rejsers gæster på flodkrydstogter på Rhinen, Mosel og Donau samt musik & showrejser rundt omkring i Tyskland.

Thomas Johansen mestrer et kæmpe repertoire sammensat efter publikums smag og alderssammensætning – et sikkert musikalsk kort!

ANBEFALING FRA ODENSE KOMMUNE
Nedenstående anbefaling er fra rehabiliteringsleder Vinnie Skovkjær fra Odense Kommune:

Thomas Johansen har vi i mange år haft et rigtigt godt samarbejde med til stor glæde for brugerne. Thomas har været vores faste musiker og sanger til de årlige dansecafeer på 20 kommunale plejecentre i Odense kommune samt på 6 bo- og handicapsteder. Derudover er Thomas brugt til mange andre arrangementer for ældre i kommunen, f.eks. oktoberfest og musikfestival. Her deltager mellem 100 – 400 brugere.

Brugernes kommentar er ”Ham har vi se før, han er så sød”  eller ”Er det Thomas der skal spille” eller ”han er bare så god” og mange flere gode kommentar om Thomas, og der er en stor gensynsglæde fra beboerne.

Om målgruppen er unge eller ældre, gør ikke den store forskel, da Thomas er meget imødekommende og nærværende overfor brugerne med hans musik og  tilgang til dem. Thomas er meget imødekommende og nærværende sammen med beboerne, de står tit tæt på ham, når han spiller,  hvilket giver en rigtig god oplevelse for brugerne.

Thomas er rigtige god til at være meget nærværende og inddrager meget brugerne i musikken og formår at have fokus på den individuelle, hvilket er en hel fantastisk oplevelse for brugerne. Vores samarbejde er unikt, og Thomas gør en stor forskel for brugerne – det er med til at give brugerne en stjernestund. Vi kan varmt anbefale Thomas´ musik og hans personlighed.

De bedste hilsner

Rehabiliteringsleder Vinnie Skovkjær

OK Aktiv, Odense Kommune

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy