Kontakt Andy

Thopper

Thoppers flotte barytonstemme passer både til Gustav Winkcler sange, Michael Bundesens Shubidua hits og til de store mandlige country-stjerner som Johnny Cash. I én og samme optræden kan publikum således høre Gem et lille smil til det bli´r gråvejr, Den Røde Tråd, Kære Lone, Hvalen Hvalborg + andre Giro 413 toner samt country hits som King Of The Road, Forever And Ever Amen, etc.

Egentlig hedder han Thomas Kjærgaard, men som underholder og musiker er han kendt under navnet Thopper. Det har han været i rigtig mange år, for Thopper startede helt tilbage som 14 årig med at spille selskabsmusik. Flere og flere lagde mærke til, hvor flot en stemme selskabsmusikeren Thopper besad, så det skortede ikke på opfordringer til at udnytte den flotte baryton-stemme til mere end selskabsmusik. Det har Thopper blandt andet gjort ved at oparbejde en karriere med solistoptræden og udgivelser af CD´er både, hvor han synger dansktop og en stribe CD’ er, hvor han synger country.

Thoppers mangeårige karriere som festmusiker, hvor han har spillet musik for hele familien Danmark og CD-udgivelserne med både dansktop og country gør, at Thopper kan præsentere et meget alsidigt repertoire – lige fra kendte Giro 413 toner til populære country-toner. Når Thopper optræder ligger repertoiret ikke helt fast, da Thopper bruger sin store erfaring til hurtigt at skyde sig ind på publikums musiksmag.

Og forresten måske har du set Thopper på DK4’s Dansktoppen, hvor han ofte optræder. Eller måske du husker, at Thopper for år tilbage deltog i musikprogrammet “Voice” på TV2, hvor han iført cowboyhat, cowboyskjorte og støvler med sin baryton-stemme sang et kendt country-nummer, der fik den ene af dommerne, Aqua Lene, til at konstatere, at den flotte stemme gik “lige i trusserne på hende”!

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy