Kontakt Andy

Thopper Country

Westernfest, høstfest, sommerfest, USA temafest eller bare en hyggestund med god countrymusik? Klædt i cowboy-outfit leverer velsyngende Thopper et populært repertoire med alle de kendte countrysange. Yeehaw!
 
Thoppers flotte dybe, fyldige baryton-stemme passer perfekt til alle de kendte countrynumre som King of The Road, Forever And Ever Amen, Take Me Home Country Roads plus alle de andre country-numre, Thopper har på repertoiret. Thopper har udgivet 4 country-CD´er med både kendte country-hits og egne numre, så der er masser at tage af, når Thopper spiller op.


Thopper sammensætter med stor erfaring country-repertoiret efter publikum. Således bliver der et mix af både engelske og danske numre. Eksempelvis synger Thopper Himmelhunden, der var ét af de store countryhits fra Teddy Edelmanns hånd, og det gode gamle country-nymmer This Old House bliver sunget med den danske tekst til Her i vores hus er glæde, her i vores hus er fest. Og fest bliver der med Thopper som underholder. Om publikum nynner eller klapper med, lader foden holde takten eller tager en sving-om er lige meget. Bare man hygger!

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy