Kontakt Andy
Tina Buchholtz og Vagn Egon Jørgensen - musikalsk foredrag

Tina Buchholtz og Vagn Egon Jørgensen - musikalsk foredrag

“Der var engang…” er titlen på sangerinden Tina Buchholtz og harmonikaspilleren Vagn Egon Jørgensens musikalske fortælling om legendariske personligheder fra revyens og filmenes forunderlige verden. Kendte danske revy- og filmsange, der appellerer til fællessang.


Det er 2 garvede og dygtige kræfter, der står bag den musikalske fortælling “Der var engang”: Tina Buchholtz er sanger, komponist og forfatter, uddannet på musikkonservatoriet i Aarhus – og kendt som Danmarks første EVITA i Fredericia Teaters opsætning. Vagn Egon Jørgensen er harmonikaspiller, kapelmester og dirigent for Det Jydske UnderholdningsOrkester samt kendt som mangeårig leder af og harmonikaspiller i De Lystige Sømænd.

I programmet “Der var engang…” synger Tina Buchholtz film- og revyviser samt gamle og nyere danske sange ledsaget af kapelmester og accordeonist Vagn Egon Jørgensen. Her er sange skrevet af Kai Normann Andersen. PH, Børge og Arvid Müller, Aage Stentoft, Bent Fabricius-Bjerre, til sange fremført af bl.a. Otto Brandenburg, Grethe Ingmann og Liva Weel. Alle legendariske personligheder fra revyvisernes og filmenes forunderlige verden – fra en svunden tid. Nok er disse personligheder ikke blandt os mere, men deres sange og udtryk lever endnu bl.a. i sange som Man binder os på mund og hånd, Gå med i lunden, To lys på et bord og Forelsket i København.

Tina og Vagn Egon tager publikum med på en musikalsk rejse ned ad Memory Lane med fortællinger og anekdoter. Naturligvis indbyder Tina og Vagn Egon også publikum til at synge med på alle de vidunderlige sange.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy