Kontakt Andy

Tina Siel med pianist

Populære og sympatiske Tina Siel begejstrer med sin fløjlsbløde stemme, sit nærvær og altid gode humør. Til fortrinligt akkompagnement af pianist synger Tina Siel bl.a. Den Blå Anemone, Visen om de atten svaner, Forårsdag af Anne Linnet, De nære ting, Du kom med alt det der var dig, What A Wonderful World og Regnvejrsdag i November.

Særligt til seniorarrangementer både på plejehjem og seniorklubber er Tina Siel m. pianist eftertragtede. En optræden med Tine Siel og pianist byder på en sangerinde med stort og varmt nærvær med en fortrinlig akkompagnatør som med indføling og smukke harmonier vil fuldende rammen for en meget hyggelig og stemningsfyldt optræden.

OM TINA SIEL
Tina Siel har optrådt, siden hun var 5 år, en overgang på sin fars restaurant i Sæby, før hun i 1995 blev opdaget af et pladeselskab i forbindelse med en optræden på Bakken i København. Tina Siel arbejdede de næste par år hårdt i studiet og blev en af Danmarks mest efterspurgte solister, da hun for alvor fik sit gennembrud efter sin debut cd ”Når kærlighed dør”, der blev udgivet i 1997. Dette album fik superlativerne frem anmelderne, og det blev til mange jobs på den efterfølgende landsdækkende turné. Allerede i 1999 blev det næste album fra Tina Siel udgivet med titlen ” Hvor hjerterne bor”. Tina Siel har haft den store ære, at begge hendes albums er blevet Grammy nomineret, indenfor kategorien ”Årets Dansktop Udgivelse”. Herudover udgav Tina Siel et forrygende flot jule album i november 2000.

På TV har Tina Siel optrådt på TV2 Morgen TV, i DR´s store Juleshow med Radiounderholdningsorkestret, 2 gange i DR’s ”Fællessang på Bakken” og har ligeledes medvirket i ”Hit med sangen” med stor succes. Ligeledes har Tina Siel optrådt et utal af gange på forskellige regionstationer på TV2 i forskellige portrætudsendelser.

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy