Kontakt Andy

Toner fra Himlen

Lotte Arnsbjerg inviterer til en uforglemmelig stund med klaverakkompagnement, der fortryller publikum med højt humør og ægte hjerterum. Programmet henvender sig navnlig til det modne publikum, og er en blanding af foredrag, humor og musik. Sangene fortolkes med varme og personlighed, som i sjælden grad lever op til den sjæl og dybde de er skrevet med. Toner fra himlen er dansk musik som vi husker den, når den var allerbedst.

Toner fra himlen er et varmt og livsbekræftende viseprogram, vævet sammen af tanker om livet, som vi kender det på godt og ondt – og en vifte af de bedste gamle danske sange og revyer af/ med: Kai Normann Andersen, PH, Liva Weel, Grethe & Jørgen Ingmann, John Mogensen, Otto Brandenburg og Lulu Zigler

Lotte Arnsbjerg (bl.a. kendt som præsten i ”Strisser på Samsø”) og pianist inviterer til en uforglemmelig stund, der fortryller publikum med højt humør og ægte hjerterum. Programmet henvender sig navnlig til det modne publikum, og er en blanding af foredrag, humor og musik. Sangene fortolkes med varme og personlighed, som i sjælden grad lever op til den sjæl og dybde de er skrevet med.

Toner fra himlen er dansk musik som vi husker den, når den var allerbedst. Fra repertoiret kan bl.a. nævnes:

Glemmer du, så husker jeg
Den allersidste dans
Du gamle måne
Der var engang
Susanne; Birgitte og Hanne
Så længe jeg lever
Skibet skal sejle i nat
Sommeregn
Titte til hinanden
Musens sang
Blot slentre gennem regn
Alle går rundt og forelsker sig
Det var en lørdag aften
Hvis tårer var af guld
Toner fra himlen

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy