Kontakt Andy

torben iversen

Der var engang! Sådan starter alle gode eventyr: Sådan begynder også skuespilleren Torben Iversen, når han i ord og toner fortæller om H.C. Andersen. Torben Iversen kunne også have startet med ”nu skal I høre” eller ”nu skal I se”, for forestillingen ”H.C. Andersen i ord og toner” stimulerer i den grad publikums sanser. Der synges, der fortælles, der klippes og der formidles med stor underholdningsværdi og dejligt nærvær i forestillingen, der er specielt velegnet til beboere på plejehjem o.lign.

Torben Iversen er fynsk mester, Danmarksmester (ja lad os bare tage verdensmester med) i glad og folkelig formidling af H.C. Andersens liv og værker. I over 35 år har Torben taget den høje hat på og optrådt som Danmarks største digter enten i front for den populære H.C. Andersen Paraden eller solo. Over 7.000 optrædener er det blevet til gennem årene.

I forestillingen ”H.C. Andersen i ord og toner” viser Torben Iversen alsidigheden af H.C. Andersen talent, men også alsidigheden i Torbens talent. Fra den eventyrlige kuffert dukker spændende ting frem: En grim ælling, en skrubtudse samt noget så simpelt som saks og papir. Samtidig med, at Iversen fortæller, fremtryller han på rekordtid små vidunderlige papirsklip af bl.a. en svane, en gedebuk og selveste Tommelise. Undervejs synger Torben Iversen bl.a. sangen om den grimme ælling (udødeliggjort af Danny Kaye), Tommelise, Kejserens nye klæder og der sluttes af med en stemningsfuld udgave af I Danmark er jeg født.

Torben Iversen er i den grad i øjenhøjde med sit publikum, og den lille forestilling er velegnet til enten plejehjemsbeboere alene eller til generationsarrangementer, hvor børn fra den lokale børnehave inviteres på besøg

Forespørgsel

Kontaktoplysninger

Kontakt Andy